BMW Group Gyár Debrecen

virágkarnevál
Debrecen 2023

Fenntarthatóság és közösség

Debrecen városának elkötelezett, megbízható és a tradíciókat tisztelő partnereként a BMW Group Gyár Debrecen saját virágkocsival és karrierszigettel készült a 2023-as Debreceni Virágkarneválra.

  • A Debrecenben a jövőt építő BMW Group Gyár Debrecen csapata számára fontos, hogy képviseltesse magát azokon a hagyományokon alapuló programokon, amelyek a város identitásának szerves részét képzik, mindig törekedve arra, hogy kifejezésre juttassák az általuk képviselt értékeket és bemutassák a vállalat által kínált lehetőségeket. 
  • A BMW Group Gyár Debrecen a fenntarthatóság jegyében és a márkára jellemző prémium szemlélettel megalkotott innovatív, elektromos hajtással üzemelő virágkocsival készül a karneváli felvonulásra, és a Dósa nádor téri helyszínen karrierszigetet épít fel.
  • A BMW Group Gyár Debrecen virágkocsija egy kifejezetten modern szemléletű alkotás, amely nemcsak esztétikai élményt nyújt, hanem összehozza és inspirálja az embereket.
  • A megvalósítás egyediségét mutatja, hogy a karneváli menetben haladva az alkotás különböző nézőpontokból más és más megjelenítést kínál majd a nézőknek. 
  • Az épülő üzem által képviselt nyitottságot megtestesítendő, a virágkocsira az érdeklődőknek lehetőségük lesz felmenni és onnan fotókat készíteni. 
  • A fenntarthatóságot és környezettudatosságot hangsúlyozva az alkotást ezer darab hortenzia minibokor díszíti majd, melyeket a karnevált követően a gyár területén és Debrecen számos intézményében ültetnek el.
  • A virágkocsi az augusztus 20-ai karneváli felvonuláson debütál a nagyközönség előtt és látható lesz aznap délután kiállítva a belvárosban is.
Roland Hangyel
+36 30 43 13 107
hangyel@me.com